Copyright and Disclaimer statement

Copyright

Alle materialen op de www.dinghygo.nl website, inclusief en zonder limitatie, tekst, logo's, iconen, foto's, video's, tekeningen, is copyright materiaal van Aquacrafts B.V., tenzij anders vermeld.

Het gebruik van deze materialen voor niet commercieel gebruik mag zonder toestemming van Aquacrafts B.V.. Commercieel gebruik en het verveelvoudigen op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën van het materiaal is alleen toegestaan met toestemming vooraf van Aquacrafts B.V..

Links naar externe websites zijn gemaakt voor gebruiksgemak. Aquacrafts B.V. heeft geen controle over deze sites en is daarom niet verantwoordelijk voor de inhoud en het privacy beleid ervan.

Disclaimer

Aquacrafts B.V. heeft de informatie en materialen voor deze website met de grootste zorg samengesteld. Aquacrafts B.V. kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor verlies, schade of ongemak als gevolg van onnauwkeurigheid of fouten op de web site pagina's. Product afbeeldingen, video's en tekeningen kunnen verschillen met de actuele producten. Specificaties kunnen 5% afwijken; gewichten en optimale pakmaten zijn exclusief doos, verpakking en tas.

Aquacrafts B.V. gebruikt en verwerkt persoonlijke data volgens de huidige wetgeving met betrekking tot data bescherming.